January 3, 2011

Rindu





Tu la gambar anak aku, Iris Afrina yang dalam perut ibunya sebelum ini. bile lahir, memang muka mcm tu. comel sgt. lagi2 bile die ckp "wuku". aku sendiri tak tahu ape maksud "wuku" dlm bahasa die tapi bile aku ckp "wuku" balik, die balas balik. sekarang ni aku kat oman and aku rindu sgt isteri aku and anak aku. padahal baru 1 hari aje kat sini. lama lagi ni nak buat keje kat sini. nasib baik la cuaca sini tak sepanas masa aku dtg dulu.winter sejuk skit. aku sedang kelaparan sebab tak breakfast lagi. kalau kat msia, time ni la aku beli breakfast nasi lemak or mee goreng untuk keluarga aku. pagi2 tgk tv dgn dieorg. wah,rindunya.....

No comments:

Post a Comment