March 21, 2009

Missing Ayul Jackson so much
















Tu gambar isteri aku yang lawa lagi comel dan apparently prihatin terhadap kanak2 vietnam. Hari ni dah masuk hari ke-13 aku tak jumpa wife aku. aku rindu sgt kat die. ye la die la satu2 wife cum girlfriend cum soulmate aku. Walaupun kite dah lama kenal dan masing2 sebelum ni ade buah hati masing2, tapi at last, takdir tu menentukan segalanya. Tu la org katakan jodoh. Jodoh ni la jugak yang buatkan aku happy sangat. Kalau aku tahu mcm ni, dari zaman UTP dulu aku dah ngorat dia. tapi malangnya masa tu aku ni nerd. tahu study aje. so aku tak hang out dgn org2 sangat, lagi2 perempuan2 kat UTP tu. so nak buat macam mane kan.

Sekarang ni baru aku tahu bestnye alam perkahwinan kalau bernikah dengan org yang bersesuaian. Walaupun wife aku ni kadang2 selalu tegur2 aku and selalunya aku pening2 lalat gak dengar, tapi aku tahu die tegur tu untuk kebaikan aku. ye la kadang2 aku ni degil gak. tapi kan ,best gak kalau time die tengah bising tu, suara die jadi bunyi enjin v8 ataupun bunyi wastegate tial, mesti lagi best.hehe. jangan marah ye syg.

Apa apa pun, aku sangat2 sayang kat die. Kalau die sedih, aku terus jadi sedih gak. Aku tak sampai hati tengok org yang aku sayang sgt ni sedih. Sobsobsob. Cuma bile aku kat offshore ni, terpaksa la aku sabar, kuatkan semangat. Walaupun rasa mcm nak belajar jadi captain and bawak aje jack up rig ni pi semenanjung.huhu.

Tunggu suami balik ye sayang. Nanti kite spend time together. I love you so much, baby girl. mmmmmuuuuuuuuuaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!

1 comment:

  1. Miss u too husband dearie...sobsob..balik cepat..

    ReplyDelete